Farväl Viktklubben.net ❣

Under juni 2019 stänger vi Viktklubben.net

Fram till den 1 Juni 2019 tar jag hem varor till min mottagningsbutik utanför Östra Ryd. Jag kan inte garantera att jag har just dina smaker i lager vare sig i Mottagningsbutiken eller på TheaCoffea, men fram till den 1 juni kan jag ta hem varor till dig. Vänligen beställ i god tid ( ca 1 veckas leveranstid) så att jag har dina smaker i lager.

Den 1 juni plockar jag hem mitt lager på TheaCoffea. Därefter kontaktar du mig på 070-605 98 78 eller viktklubben.caroline@gmail.com för att handla av eventuellt kvarvarande lager.

I 25 år har vi haft förmånen att möta så många motiverade, underbara människor som med järnvilja förändrat sina liv. Vi har haft förmånen att så frön och sätt dem växa. Vi har peppat i både med och motgång och skrattat och gråtit med er.

Tusen tack för alla underbara år❤Men nu är det dags för oss att gå vidare!Ingrid gick i pension 2008 och jag, Caroline drogs under lång tid med sviktande hälsa och var sjukskriven en tid.

Nu äntligen står Cambridge inför STORA och MYCKET efterlängtade förändringar som kommer bli fantastiskt bra, men jag kommer inte att vara med i det nya Cambridge som lanseras under 2019. Jag hade redan börjat avveckla innan beskedet om nystart kommer och känner inte att jag har vare sig ork eller hälsa till att satsa på nytt!

Att vara egen företagare är fantastiskt på många sätt, men nu är det dags för mig att inte bara arbeta utan att också kunna ha fritid med gott samvete och att njuta av livet som vanlig anställd ( jobbar idag på skola, är fritidspolitiker och trivs enormt bra).

Var sak har sin tid och nu är tiden för denna kvarts-sekel långa epok över.Söker ni rådgivare/coach kan jag varmt rekommendera Eva Rydkvist i Linköping http://www.cambridgeviktprogram.seMånga kramar och tack för alla fantastiska minnen

//Caroline & Ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s