Så här jobbar vi

Viktig Information!!

-Viktklubben stänger!

Det är viktigt för oss att Du får en personlig riktigt god service som passar dig och vi är kostrådgivare med egen erfarenhet!

Viktklubben med Cambridge Viktprogram och VLCD måltidsersättning är ett av de verktyg vi använder för att snabbt och säkert komma till DITT mål på ett enkelt sätt, du väljer själv om du vill äta enbart shakes, soppor och gröt eller om du vill kombinera med mat och måltidsbars. Vi hjälper dig till sunda matvanor genom tallriksmodellen och motiverar dig till ett aktivt liv som passar dig. Vi finns här och vill hjälpa dig till ett sundare liv som passar dig utan pekpinnar och krav!

Vi arbetar mycket med att göra dig medveten om vad som driver oss till att äta osunt och ger dig verktygen att förändra dina beteenden – men det tar tid och kräver engagemang. Vi hjälper dig att så frön till förändring, nära och vattna dessa gör vi tillsammans. Vi finns här för dig i med och motgång. Ibland är det lättare än du kanske tror att leva sunt och ibland kräver det mer än du orkar ge – vi hjälper dig att tänka på ett hållbart sätt.

Tillsammans lägger vi upp en plan som passar dig; rådgivningar,telefon/mail-kontakt

– Du väljer det som passar in i ditt liv

Välkommen!

Grossistens hemsida http://www.cambridgeviktprogram.se

GDPR

Vi följer lagen om GDPR och lämnar inte vidare dina uppgifter till någon annan. Den information vi sparar är för bokföringens program för att kunna fakturera. Din mailadress o dina mail sparas hos mig för att kunna hjälpa dig på bästa sätt i vår rådgivning. Du kan när som helst begära ut dina uppgifter och de raderas direkt på din begäran.

Välkommen till ett lättare liv !